اجرا و خدمات سفت کاری ساختمان

بهطور کلی ساختوساز یک ساختمان به دو مرحله سفتکاری و نازککاری تقسیم میشود. اجرای سفت کاری ساختمان شامل مراحل اساسی و بزرگی مانند اجرای فونداسیون، اسکلت و احداث تیرها و ستونها شده و میتوان گفت بیشتر هزینهها و زمان ساختوساز را به خود اختصاص میدهد. انجام دقیق و یکپارچه این مرحله بهطوریکه بخشهای مختلف ساختمان در هماهنگی و با در نظر گرفتن ویژگیهای دیگر بخشها تکمیل شوند، اهمیت فراوانی دارد.
اما سفت کاری ساختمان شامل چه مراحلی است؟ هزینه آن به چه عواملی بستگی دارد؟ چطور میتوان پیمانکاری متعهد و حرفهای برای آن پیدا کرد؟ در این مقاله به این سوالات پاسخ خواهیم داد. اگر قصد شروع ساختوساز را دارید، با ما همراه شده و پروژهتان را از ابتدا اصولی و با برنامهریزی شروع کنید.
خدمات ارائه شده در اجرای سفت کاری ساختمان کارگشا

سفتکاری ساختمان را بهطور خلاصه میتوان شامل اقداماتی دانست که چهارچوب ساختمان طی آنها بنا میشود. پس از این مرحله میتوان ساختمان را تشخیص داد. پی، ستونها، دیوارها، کف و سقف در سفتکاری اجرا میشوند. انجام این امور پیش از هر چیز نیاز به انجام محاسبات مربوط به نقشه زمین و ساختمان، برآورد نوع و مقدار مصالح و در نظر گرفتن قوانین و آییننامههای روز دارد.
برای حصول نتیجه بهتر، خوب است که یک پیمانکار سفت کار ساختمان، اجرای تمامی مراحل آن را بر عهده بگیرد. او میتواند برای هر بخش، از پیمانکارهای دیگری استفاده کند اما وظیفه یکپارچه کردن عملیات و نظارت بر همه بخشها و مراحل بر عهده اوست.
شرکت خدمات ساختمانی آنلاین کارگشا شما را در یافتن مجری سفت کار ساختمان با چنین ویژگیهایی یاری میکند. این شرکت خود با شرکتها و پیمانکارهای حرفهای و دارای مجوز و حسن سابقه همکاری کرده و بسته به ویژگیهای پروژهتان، آنها را به شما معرفی میکند. وظیفه انجام هماهنگیها، پشتیبانی و نظارت بر عملکرد پیمانکار نیز برعهده کارگشا خواهد بود. پیمانکارهای همکار کارگشا اجرای سفت کاری ساختمان را عمدتا طی مراحل زیر ارائه میدهند:
- گودبرداری و خاکبرداری
- قالببندی و بتنریزی
- اسکلتبندی ساختمان
- احداث تیر و ستون
- تیغه چینی
قیمت و هزینه مجری سفت کار ساختمان در کارگشا
هزینه انجام سفت کاری ساختمان به دو صورت زیر اعلام میشود:
- اجرای سفت کاری ساختمان با تامین مصالح
- اجرای سفتکاری بدون تامین مصالح یا بهصورت دستمزدی
در روش دوم، مجری سفت کار ساختمان تنها وظیفه اجرا را بر عهده داشته و پیمانکار یا مالک، وظیفه تامین مصالح بر اساس نیازهای او را بر عهده دارند. در هر صورت، مهمترین هزینه سفت کاری مربوط به مصالح است. بسته به نوع مصالح، هزینههای متفاوتی را باید پرداخت کنید. به عنوان مثال، اجرای اسکلت بتنی، نسبت به فلزی، ارزانتر است. این در حالی است که اجرای اسکلت با روشهای جدیدتر مانند LSF و CFT میتوانند در هزینههای شما صرفهجویی بیشتری کنند؛ هر چند که شاید، یافتن پیمانکار متخصص برای آنها دشوارتر باشد. دیگر مصالح مهم اثرگذار در قیمت سفتکاری شامل تیرچهبلوک، آجر و سیمان هستند.
هزینه نیروی انسانی نیز نقش مهمی در هزینه اجرای سفت کاری ساختمان دارد. این عملیات بهطور عمده توسط نیروی انسانی انجام شده که دستمزدشان معمولا بهصورت روزمزد تعیین میشود. روش دیگر برای پرداخت این هزینه نیز لحاظ کردن آن در قرارداد است که با پیمانکار سفت کار ساختمان بسته میشود. در این صورت، هزینه کل از سوی شما پرداخت شده و دیگر نیازی به در نظر گرفتن مدت زمان انجام پروژه یا تعداد کارگران نیست.
هزینههای مربوط به ماشینآلات، نگهداری از مصالح، اسکان کارگران و نگهبان و مجوزهای شروع عملیات سفت کاری بهخصوص گودبرداری و خاک برداری را نیز باید در نظر بگیرید.
شرکت کارگشا پیمانکارهای همکار خود را موظف به تعیین قیمتهای منصفانه، منطقی و براساس قیمتهای روز و همچنین شفاف با ارائه تمامی جزئیات کرده است. در فهرست بها نیز پیشبینیهایی برای هزینه اجرای سفت کاری ساختمان انجام شده است که میتوانند مبنایی برای محاسبات باشند.
چه زمانی به خدمات پیمانکار سفت کار ساختمان نیاز داریم؟

سفت کاری ساختمان را میتوان بهصورت یکجا و از ابتدای شروع پروژه ساختوساز به یک پیمانکار سپرد. اما در شرایط دیگری نیز ممکن است به خدمات یک پیمانکار سفت کار ساختمان نیاز داشته باشیم. مهمترین این شرایط عبارتند از:
- زمانی که ترجیح میدهیم انجام هر یک از بخشهای پروژه سفت کاری را به پیمانکارهای جدا مانند پیمانکار سقف تیرچه بلوک یا پیمانکار دیوارچینی ساختمان بسپاریم.
- زمانی که پیمانکار اولیه به تعهدات خود عمل نکرده و نیاز داریم که پروژه را به شرکت دیگری واگذار کنیم.
- زمانی که ساختمان نیاز به بازسازی یا نوسازی دارد.
- زمانی که بخشهایی از ساختمان تخریب شده یا نیاز به تعمیر دارد.
مزایای استفاده از خدمات اجرای سفت کاری ساختمان و دیگر سرویس های کارگشا
تنها در صورتی میتوانید از اجرای سفت کاری ساختمان بهصورت اصولی مطمئن شوید که با پیمانکاری دارای حسن سابقه و حرفهای قرارداد ببندید. وبسایت کارگشا شما را در پیدا کردن چنین پیمانکاری یاری میکند. مهمترین مزایای استفاده از خدمات ساختمانی این وبسایت، موارد زیر هستند:
- همکاری کارگشا با شرکتهای برتر، مطمئن، دارای حسن سابقه و دریافت ضمانتهای لازم از آنها
- تعدد پیمانکارهای اجرای سفت کاری ساختمان در این وبسایت
- سرعت بالای ثبت سفارش، یافتن پیمانکارها و انجام هماهنگیها
- امکان مقایسه شرکتها از طریق نظرات دیگر مشتریان، امتیازات، تعداد و نوع پروژههای قبلی، قیمتهای اعلام شده و دیگر جزئیات
- ارائه یکپارچه همه خدمات ساختمانی مانند برق کشی و نازک کاری ساختمان
- امکان دانلود ریز هزینهی اجرای سفت کاری ساختمان شامل هزینهی نقشهها، مصالح، نیروی انسانی و غیره
- پشتیبانی قوی و همهروزه در طول انجام پروژه
پیمانکار سفت کار ساختمان در تهران و فرآیند ثبت سفارش در کارگشا

ثبت سفارش برای یافتن پیمانکار سفت کار ساختمان در تهران در وبسایت کارگشا کمتر از 5 دقیقه زمان برده و شامل مراحل زیر است:
- ورود به صفحهی اول وبسایت کارگشا و ایجاد حساب کاربری با کلیک بر روی دکمهی «ثبتنام»، ارائهی نام و نام خانوادگی، شمارهی موبایل و تعیین رمز عبور
- ورود به حساب کاربری
- انتخاب خدمات اجرای سفت کاری ساختمان از منوی خدمات
- انتخاب شهر محل انجام پروژه
- پاسخ به سوالات مطرح شده در خصوص جزئیات پروژه
- انتخاب نمایش یا عدم نمایش شماره تلفن
- تعیین آدرس دقیق محل پروژه
- انتظار برای اعلام آمادگی و قیمت اجرای سفت کاری ساختمان از سوی پیمانکارها
- توافق نهایی با یک پیمانکار سفت کار ساختمان در تهران، آغاز پروژه، اتمام آن و پرداخت دستمزد
نکاتی اجرایی سفت کاری ساختمان
هنگام اجرای سفت کاری ساختمان توجه به نکات زیر ضروری است:
- در مرحله گودبرداری باید توجه داشت که تاسیسات اصلی ساختمان، پایینتر از تراز طبیعی قرار بگیرند.
- در مرحله گودبرداری در بسیاری از موارد به ویژه اگر ارتفاع گود زیاد است به احداث سازههای نگهبان نیاز داریم.
- در ساختمان های بتنی قالب های آجری یا چوبی کیفیت بهتری دارد.
- قبل از بتنریزی فونداسیون باید بتن مگر یا نظارت با ضخامت و عیار استاندارد اجرا شود تا زیر فونداسیون صاف شود.
- در ساختمانهای بتنی باید حتما ریشه نیز برای ستونها اجرا شود.
- بتنریزی باید با ویبره همراه شده و ترجیحا از پمپ بتن برای این کار استفاده شود.
- هنگام اجرای فونداسیون باید محاسبات مربوط به توان تحمل بار خاک صورت گیرد تا در صورت نیاز اقدامات کمکی مانند شمعکوبی انجام شود.
- اگر ضخامت تیرهای اصلی ساختمان از سقف بیشتر باشد از سقف کاذب برای پر کردن این فاصله از زیر استفاده میشود.
سخن آخر
اجرای سفت کاری ساختمان را میتوان مهم ترین مرحله در ساختوساز نامید که خود شامل مراحل دیگری مانند گودبرداری، بتنریزی، اجرای اسکلت و غیره است. این مراحل، همچنین بیشترین سهم را در هزینههای ساختوساز داشته و مهمترین منبع مصرف نیروی انسانی محسوب میشوند. همکاری با یک پیمانکار سفت کار خبره، متعهد و منصف در اجرای استاندارد و ارزان سفتکاری بسیار مهم است. دغدغهای که کارگشا آن را با معرفی بهترین پیمانکارها در این زمینه برای شما رفع کرده است.