سقف کاذب

در دنیای ساختمانسازی فعلی علاوه بر سیستمهای اصلی و بخشهای مهمی که کاربردهای اصلی را دارند، بخشهای فرعی و کاربردی نیز مشاهده میشوند. برای مثال علاوه بر سقف ساختمان که یکی از بخشهای مهم در صنعت ساختمانسازی به شمار میآید، اجرای سقف کاذب نیز یکی دیگر از بخشهای مهم و قابل توجه در این صنعت است. شاید با دلایل اجرای این سقف آشنا نباشید یا حتی به طور کامل مفهوم سقف کاذب برای شما مشخص و واضح نباشد، با ما همراه باشید تا اطلاعات کاملی در مورد سقف کاذب و نحوه اجرای آن در اختیار شما قرار دهیم.
اجرای سقف کاذب و خدمات ارائه شده در کارگشا
شاید در برخی از سرویس های بهداشتی متوجه شده باشید که سقفی از جنس پلاستیک یا سایر مصالح وجود دارد که در واقع سقف اصلی نیست، به این نوع سقفها کاذب گفته میشود. در واقع با اجرای سقف کاذب فضای خالی بین سقف اصلی و کاذب باقی میماند که برای اجرای آن باید از یک مجری سقف کاذب کمک بگیرید.
به منظور پیدا کردن بهترین مجری این نوع سقفها بهتر است به سراغ اینترنت بروید و به صورت آنلاین بهترین متخصص و مجری این امر را بیابید. سایت کارگشا یکی از بهترین سایتها برای پیدا کردن بهترین متخصصان و مجریان است.
مراحل اجرای سقف کاذب به شرح زیر است:
قرار دادن نبشی دیوارهای کناری
اجرای سقف کاذب نیز همانند اجرای سقف تیرچه بلوک به طراحی و امکانات خاصی نیاز دارد. برای مثال اولین مرحله در اجرای این نوع سقفها قرار دادن نبشی دیوارهای کناری است تا پایهای برای سقف کاذب ایجاد شود. در ابتدا باید خط تراز سقف کاذب را بر روی دیوارهای کناری مشخص کنید.
به منظور مشخص کردن این خط تراز میتوانید از ریسمان رنگ پاش استفاده کنید. در ادامه نبشیها در جایگاه مورد نظر قرار میگیرند. نبشیها به 2 صورت باربر و غیر باربر قابل اجرا هستند. فراموش نکنید فاصله اولین وسیله اتصال تا انتهای نبشی نباید از 10 سانتیمتر بیشتر باشد.
قرار دادن شبکه رانرها (سپریهای وسط شبکه)
مرحله دوم مربوط به اجرای سقف کاذب ، قرار دادن شبکه رانرها است. این بخش از خدمات نیز توسط متخصصان سایت کارگشا به خوبی قابل اجرا خواهد بود. آنها سپریهای اصلی را براساس عرض محیط مورد نظر برش میدهند.
توجه داشته باشید این رانرها بیشترین وزن سقف را تحمل میکنند. از این رو متخصصان حرفهای رانرها را مطابق با عرض اتاق قرار میدهند تا وزن زیادی به سقف کاذب شما وارد نشود. در ضمن برای برش سپریها از قیچیهای ورق بر استفاده میکنند.
در ادامه رانرها باید در فاصله مناسب با طول پانلها جای بگیرند. در صورتی که عرض محیط از طول یک رانر بیشتر باشد، متخصصان حرفهای باید از کلیپسهای خاصی استفاده کنند تا بتوانند آن رانر را به درستی وصل کنند.
برای اندازهگیری کردن طول پانلها باید از یک نخ مخصوص استفاده شود. بعد از علامتگذاری هر بخش باید یک قطعه از نخ را محکم به یکدیگر ببندید. این علامتگذاری در سراسر محیط مورد نظر انجام میشود. تیرچه بالای سقف را در نظر بگیرید و پیچ چشمی را با توجه به اندازههای محاسبه شده بر روی آن نصب کنید.
توجه داشته باشید اگر سقف اصلی چوبی باشد، این مرحله راحتتر انجام میشود اما در سقفهایی که دارای تیرچه بلوک یا حتی تیرچه بتنی هستند، نصب این سقفهای کاذب با دشواری بیشتری روبرو خواهند بود. در واقع برای پیچ کردن چشمیها در این سقفهای اصلی باید از ابزار و وسایل حرفهای و خاصی استفاده شود.
نصب پانلهای سقف کاذب

مرحله سوم نصب سقف کاذب که بیشتر در بازسازی ساختمان کارایی دارد، نصب پانلهای سقف کاذب خواهد بود. به زبان ساده بسیاری از مالکان ساختمانها به هنگام بازسازی از سقف کاذب استقبال میکنند. در صورتی که قصد دارید در سقف کاذب نورپردازی داشته باشید، باید سوراخهایی در این پانلها ایجاد شود.
برای این کار کافیست مناطق مورد نظر خود را برای متخصصان مشخص کنید تا آنها ابعاد لازم برای نورپردازی یا داکت را بر روی پانل مشخص کنند. در ادامه با یک کاتر تیز طبق اندازه مشخص شده برشی ایجاد خواهند کرد.
در صورتی که پیمانکار سقف کاذب شما حرفه ای باشد، این مرحله را با دقت زیادی انجام میدهد تا به پانل مورد نظر آسیبی وارد نشود و حتی کوچکترین ترک خوردگی و شکستگی در آن به وجود نیاید.
در ادامه مراحل نصب پانل، فرد مجری باید لامپ فلورسنتی در قسمت پشتی پانل نصب کند که البته برای نصب این لامپ لازم نیست پانل را سوراخ کنند. توجه داشته باشید برای این کار باید از پانل شیشهای خاص یا نوع پلاستیکی آن استفاده شود.
مجری این سقفها با ابزاری همانند کاتر باید پانلها را طبق ابعاد مورد نظر طراحی کند. به طور معمول تمام محیطها حاشیههایی دارند که تمام پانل را در بر نخواهند گرفت. توصیه میکنیم به دهانه شبکههای حاشیهای نیز توجه داشته باشید و اندازه آنها را مشخص کنید. همچنین برای بهتر نصب کردن این سقف باید یک سانتیمتر به اندازهها اضافه کنید.
قیمت و هزینه اجرای سقف کاذب در کارگشا
اجرای سقف تیرچه وافل و سقف کاذب را با توجه به فاکتورهای مختلف میتوان تعیینکرد، در نتیجه سقف کاذب تعرفه و قیمتدقیقی نخواهد داشت. در واقع با توجه به نوع طرح و مدلی که شما برای سقف کاذب در نظر دارید باید هزینه متغیری پرداخت کنید.
از دیگر مسائل مهمی که در قیمت اجرای سقف کاذب بسیار مهم است، مهارت و تجربه متخصص و پیمانکار شما است. در صورتی که به دنبال سقف کاذب با کیفیت هستید و از متخصصان حرفهای کمک میگیرید باید مبلغی گرانتر پرداخت کنید. در نهایت هزینه اجرای این نوع سقفها به عوامل زیر بستگی دارد:
- نوع سقف مورد نظر
- نوع طراحی
- متراژ مورد نظر برای اجرای سقف کاذب
- مواد و مصالح به کار رفته به هنگام اجرای این نوع سقف
اجرای سقف کاذب و مزایای دیگر خدمات کارگشا
سقف کاذب کاربردهای مختلفی دارد و همین امر باعث محبوبیت بیشتر آن شده است. در صورتی که سقف محیط مورد نظر شما گچ کاری نداشته یا گچ کاری مناسبی ندارد، شما میتوانید از این سقف کاذب استفاده کنید.
همچنین برای رد کردن لولههای تاسیساتی نیز میتوانید سقفکاذب را پیاده کنید تا از فاصله بین سقف اصلی و سقف کاذب این لولهها به خوبی و بدون دردسر رد شوند. سقفهای کاذب بسیار کاربردی و زیبا هستند. بدین ترتیب با انتخاب سایت کارگشا برای پیدا کردن یک متخصص حرفهای در حوزه سقفهای کاذب از مزایای زیادی برخوردار میشوید که عبارت هستند از:
- امکان ثبت سفارش آنلاین
- دسترسی به بهترین مجریان سقف کاذب
- امکان دریافت پاسخ در کوتاهترین زمان ممکن
- مقرون به صرفه بودن قیمتها
- سرعت عمل بالای متخصصان
- دریافت بهترین و با کیفیتترین خدمات
مزیت اجرای صحیح در سقف کاذب

اصلیترین مزیت اجرای صحیح سقف کاذب، همانطور که در بخشهای قبلی گفتیم کم هزینه بودن آن است. از آنجایی که برای اجرای سقفهای اصلی باید از متریال گرانتری استفاده کرد، سقف کاذب روشی مقرون به صرفه برای پوشاندن نازیباییهای سقف اصلی یا رد کردن اتصالات تاسیساتی به شمار میآید.
در ضمن این نوع سقفها میتوانند عایق خوبی برای صدا باشند، از این رو از سقفهای کاذب برای پوشش انواع سر و صدا نیز میتوان استفاده کرد. از دیگر مزیتهای سقفهای کاذب میتوان به راحتی نصب و تعمیرات آنها اشاره کرد. برعکس سقفهای اصلی که برای تعمیرات به مصالح و متریال زیادی نیاز دارند، سقفهای کاذب به راحتی قابل تعمیر هستند. در ادامه برخی دیگر از مزایای اجرای سقفهای کاذب را ذکر میکنیم:
- مانع از هدر رفتن انرژی سرمایشی و گرمایشی
- امکان طراحی ساده و آسان
- امکان استفاده از انواع ایدههای منحصر به فرد
- کاربردی بودن به منظور تسهیل روند سیمکشی، لوله کشی، نصب سیستمهای روشنایی، کانال کشی و نصب انواع چراغ
- راحتی تعویض
- ایجاد نمایی زیبا و منحصر به فرد
- دارای قابلیت رنگ آمیزی
سخن آخر
در صورتی که هر بخش از منزل شما نیاز به بازسازی یا سیم کشی و لولهکشی دارد و قصد دارید این مراحل را از زیر سقف اصلی انجام دهید، بهتر است به اجرای سقف کاذب فکر کنید. همانطور که گفتیم این سقفها کاربردهای زیادی دارند که نسبت به هزینه آنها بسیار مناسب و مفید خواهند بود.
از این رو اگر برای نصب سقفهای کاذب به دنبال متخصص و مجری حرفهای هستید، توصیه میکنیم به سایت کارگشا سر بزنید و بعد از ثبت سفارش، متخصص مورد نظر را از میان مجریان سقف کاذب این سایت انتخاب و در کوتاهترین زمان ممکن به خواسته خود دست پیدا میکنید.