
فرقی ندارد کاربری یک ساختمان در چه زمینهای است. به هر حال اجرای تاسیسات برقی ساختمان یکی از اصلیترین مراحل و اقدامات در صنعت ساختمانسازی به شمار میآید. این تاسیسات برقی شامل موارد مختلفی همانند تلفن، منبع تغذیه اضطراری، آنتن مرکزی، آسانسور، سیستم اعلام حریق و غیره است. به مجموعهای از کلیه تجهیزات الکتریکی حاضر در یک ساختمان تاسیسات برقی آن گفته میشود. در ادامه بیشتر با مراحل اجرای این نوع تاسیسات آشنا میشوید.
خدمات ارائه شده در اجرای تاسیسات برقی ساختمان کارگشا
در صورتی که به منظور تامین روشنایی یک ساختمان یا اجرای خدمات مربوط به هوشمندسازی ساختمان همانند دوربین مدار بسته آن به فکر اجرای تاسیسات برقی ساختمان هستید، توصیه میکنیم به سراغ افراد متخصص حاضر در این حوزه بروید. شاید افراد زیادی در حوزه برقکاری ساختمان حضور داشته باشند اما همه آنها نمیتوانند تخصص بالایی ارائه دهند.
با سر زدن به سایت کارگشا میتوانید بهترین متخصصان حاضر در حوزه تاسیسات برقی ساختمان را شناسایی کنید و از آنها کمک بخواهید. این سایت انواع خدمات مربوط به تاسیسات و برقکاری ساختمان را تحت نظر و پوشش خود دارد. در ادامه برخی از خدمات آنها را به طور خلاصه شرح میدهیم.
تهیه نقشه
برای اینکه سیستم برقی یک ساختمان به خوبی عمل کند، باید نقشهای از محل جایگذاری سیستم روشنایی کل ساختمان تهیه شود. همچنین سیستم صوتی و تصویری ساختمان نیز باید جایگاه مشخصی داشته باشند. برای مثال با کمک این نقشه مکان نصب آیفون و سوکتهای برق نیز مشخص میشود.
اجرا کردن نقشه کشیده شده
بعد از طراحی نقشه باید نقشه مورد نظر را مورد بررسی قرار دهید. در نهایت بعد از بررسیهای ضروری باید نقشه طراحی شده را به مرحله اجرا درآورد. در واقع نقشه کشیده شده را بر روی دیوارهای منتخب اجرا میکنیم.
هم سطح کردن کلیدها و کشیدن خط تراز
برای هم سطح کردن کلیدها و کشیدن خط تراز باید از شلنگ تراز استفاده کنید. همچین تراز لیزی نیز میتواند گزینه مناسبی برای اجرای این مرحله از اجرای تاسیسات برقی ساختمان خواهد بود.
شیار زدن مسیر لوله ها

باید مسیر لولههایی که کابلهای برق از آنها میگذرند را مشخص کنید، سپس این مسیرها باید به کمک یک دستگاه شیارزن، شیار زده شوند.
کندن جای قوطی کلید
برای کندن جای قوطی کلید نیز باید از دستگاههای مخصوص این کار استفاده کنید.
سوراخ کردن جای لامپ ها در سقف ساختمان
علاوه بر سوراخ کردن شما میتوانید جای لامپها را در سقف بکنید. در واقع کندن یا سوراخ کردن قسمتهایی از سقف جای لامپها مشخص میشود.
نصب لوله ها و ثابت کردن لوله های ورودی و خروجی از فیوز
همانطور که از توضیحات بالا مشخص است در این مرحله از خدمات مربوط به تاسیسات برق ساختمان، لولهها نصب میشوند. همچنین لولههای وارد شده و خارج شده از فیوز به صورت ثابت خواهند بود.
نصب لوله ها و ثابت کردن لوله های آنتن و تلفن
در ادامه مرحله قبل نوبت به نصب لولهها میرسد و باید لولههای مربوط به آنتن و تلفن نیز ثابت شوند.
اجرا و خم لوله های پریز ها و مکان های که لوله نیاز به خم شدن دارد به وسیله گرما، مشعل، فنر
در ادامه مراحل اجرای تاسیسات برقی ساختمان باید لولههای پریز را به مرحله اجرا درآورید و آنها را خم کنید. سپس مکانهای مورد نظر برای لولههایی که به خم شدن نیاز دارند به وسیله مشعل، فنر یا گرما مشخص شود.
ساخت محافظی برای سینی های برق موجود بر روی داکت
به منظور محافظت از سینیهای برقی موجود بر روی داکتهای برقی باید یک سیستم حفاظتی تعبیه و طراحی شود. با کمک تیم کارگشا میتوانید افراد متخصص حاضر در این حوزه را بیابید و از آنها کمک بگیرید.
پوشاندن لوله های موجود در کف ساختمان
این مرحله با نام ماهیچهکشی نیز شناخته میشود. در طول این مرحله از اجرای تاسیسات برقی مخلوطی از ماسه و سیمان را آماده میکنند. سپس این مخلوط را بر روی لولههای کف ساختمان میریزند. در نهایت این مخلوط را با سطح ملات همسطح میکنند.
نصب جعبه فیوز
در مرحله مربوط به نصب جعبه فیوز باید جاهای مشخص شده برای نصب فیوزها با نقشه کشیده شده نیز هم تراز باشد.
نصب جعبه آنتن، ماهواره، تلفن
در نصب جعبه آنتن، تلفن و ماهواره نیز باید به هم تراز بودن جاهای مشخص شده برای این جعبهها در نقشه توجه داشته باشید و سپس برای نصب آنها دست به کار شوید.
تامین ارتینگ ساختمان
در این مرحله نوبت به راهاندازی چاه ارت میرسد.
لوله گذاری فولادی آسانسور، موتورخانه و مکان های که در نقشه تعبیه شده اند

در مرحله آخر نوبت به لولهگذاری فولادی آسانسور میرسد. همچنین لولههای موتورخانه نیز باید طبق نقشه طراحی شده در محل مورد نظر خود قرار گیرند.
قیمت و هزینه مجری تاسیسات برقی ساختمان در کارگشا
در صورتی که بتوانید با کمک سایت کارگشا یک مجری تاسیسات برقی ساختمان بیابید به طور حتم اولین موضوع و سوالی که برای شما پیش میآید مربوط به هزینه و قیمت اجرای تاسیسات برق ساختمان خواهد بود. توجه داشته باشید این هزینه تحت تاثیر عوامل مختلفی است که در ادامه ذکر میشوند:
- وسعت و متراژ ساختمان مورد نظر
- درجه سختی و پیچیدگی اجرای تاسیسات برقی
- نرخ روز انواع تجهیزات و کالاهای کاربردی همانند لوله، سیم، کابل، لوله خرطومی و غیره
- منطقه و موقعیت مکانی پروژه مورد نظر
چه زمانی به خدمات مجری نازک کاری ساختمان نیاز داریم؟
به منظور نصب کلید و پریز هوشمند یا سایر خدمات مربوط به سیستم برق کشی ساختمان بدون شک به حضور یک پیمانکار تاسیسات برقی ساختمان در تهران یا نازک کار نیاز خواهید داشت. کافی است قبل از انتخاب این پیمانکار از کیفیت کار او مطمئن شوید و سپس از فرد کمک بگیرید.
مزایای استفاده از خدمات نازک کاری ساختمان و دیگر خدمات کارگشا
در صورتی که برای اجرای انواع تاسیسات برق ساختمان خود و حتی برای نصب درب ضد سرقت از کمک سایت تیم کارگشا استفاده کنید، در کوتاهترین زمان ممکن به نیاز خود دست مییابید. همچنین با کمک این سایت شما میتوانید پیمانکاری تاسیسات برقی ساختمان را با مناسبترین بودجه نیز انجام دهید.
علاوه بر مزیتهایی که در این بخش ذکر شده تیم کارگشا میتواند مزایای دیگری نیز در اختیار شما قرار دهد که عبارت هستند از:
- سرعت عمل بالای کارکنان
- مطمئن بودن از کیفیت و تخصص فرد برق کار یا پیمانکار
- مجهز بودن به انواع وسایل و تجهیزات ضروری برای اجرای تاسیسات برقی
- قیمت مقرون به صرفه
- دسترسی سریع به سفارش مورد نظر
پیمانکار نازک کاری ساختمان در تهران و فرآیند ثبت سفارش در کارگشا

نازک کاری ساختمان نیز یکی از اصلیترین مراحلی است به تاسیسات برقی ساختمان مرتبط خواهد بود. بنابراین شما با انتخاب یک پیمانکار نازک کاری ساختمان میتوانید تاسیسات برق ساختمان خود را به خوبی اجرا کنید. برای اینکه از طریق سایت تیم کارگشا بتوانید پیمانکاری معتمد بیابید باید طبق مراحل زیر پیش بروید:
- ورود به سایت تیم کارگشا
- ثبت نام
- وارد کردن اطلاعات لازم برای ثبتنام
- ایجاد حساب کاربری
- انتخاب نوع سفارش
- وارد کردن اطلاعات و جزئیات مربوط به سفارش
- تایید نهایی اطلاعات
- ثبت نهایی سفارش
مرحله دوم تأسیسات برق ساختمان
به جز مراحلی که برای اجرای تاسیسات برق ساختمان در بخشهای قبلی ذکر شد بعد از کف سازی نهایی ساختمان و سفید کردن دیوارها مرحله دوم تاسیسات برق ساختمان شروع میشود. اقدامات لازم برای اجرای مرحله دوم تاسیسات ساختمان در زیر ذکر میشوند.
تمیزکاری لوله ها و قوطی ها
برای اینکه کلیدهای برق به خوبی قابل استفاده باشند باید لولهها و قوطیهای کلید حسابی تمیزکاری شوند.
سیم ریزی و کابل کشی
در این مرحله نیز باید سیم و کابل به درون لوله پولیکا کشیده شود. به خاطر داشته باشید، رنگ سیمها، جنس آنها و قطر آنها باید طبق استاندارد انتخاب شود.
کابل کشی سیستم های صوتی و اعلان حریق
فراموش نکنید برای سیستمهای صوتی و اعلان حریق باید از کابلهای شیلددار استفاده کنید.
عایق کاری سرسیم ها
به جای اینکه از لنت برق استفاده کنید، میتوانید سر سیمها را با وارنیش حرارتی عایقکاری کنید.
اتصال برق داخل ساختمان به برق اصلی
همانطور که مشخص است در این مرحله باید برق داخل ساختمان را به برق اصلی ساختمان متصل کنید.
نصب تجهیزات کابلی نما
آخرین اقدام در مرحله دوم تاسیسات برق مربوط به نصب تجهیزات کابلی نما است که به حضور یک متخصص فعال نیاز دارد.
نکات ایمنی در اجرای تاسیسات الکتریکی ساختمان
برای اینکه اجرای تاسیسات برقی ساختمان به درستی انجام شود، باید تمام مراحل ذکر شده در بخشهای قبلی به درستی انجام شوند. یکی از مهمترین مسائل در اجرای این نوع تاسیسات، رعایت نکات ایمنی است زیرا برق از اهمیت بالایی برخوردار است و اگر به درستی نصب نشود به طور حتم دردسرها و خطراتی به همراه خواهد داشت. در این بخش برخی از نکات ایمنی ضروری را به طور خلاصه نام میبریم:
- در دست داشتن نقشه مربوط به تاسیسات الکتریکی ساختمان
- طراحی تک خطی تاسیسات برقی ساختمان به منظور جلوگیری از تداخل در میان سیمها
- سیم کشی در یک خط مستقیم
- قرار دادن لامپها در وسط اتاق و سالنها
- تقسیم کردن فضای بزرگ به قسمتهای کوچک و تعیین وسط هر یک از این فضاها
جمع بندی
حتی برای گچ بری دیوار نیز باید از یک متخصص حرفهای حاضر در همان حوزه کمک بگیرید، بنابراین اجرای تاسیسات برقی ساختمان از اهمیت بالاتری برخوردار است و به حضور متخصصان و پیمانکاران حرفهای نیاز دارد. بدین ترتیب با سر زدن به سایت کارگشا میتوانید مطمئنترین و حرفهایترین متخصصان را بیابید و از آنها کمک بگیرید.