- 1پاسخ به سوالات
- 2انتخاب متخصص دلخواه
- 3توافق قیمت با متخصص
- 4اتمام پروژه
اجرای اسکلت بتنی
خدمات اجرای اسکلت بتنی، معرفی بهترین مجریان اسکلت بتنی، هزینه اجرای اسکلت بتنی، ثبت درخواست آنلاین اجرای اسکلت بتنی
اسکلت بتنی یکی از روشهای ساخت سازه در صنعت ساختمان است که مزیتهای زیادی دارد. اسکلت یا ساختمان بتنی گاهی به صورت ترکیبی با اسکلت فلزی نیز در ساخت سازهها مورد استفاده قرار میگیرد. مقاومت بیشتر در برابر آتش سوزی و زلزله، هزینه نگهداری کمتر، هزینه اجرای کمتر، حساسیت کمتر در اجرا، دوام بیشتر و فرسودگی کمتر و همچنین شکل پذیری بیشتر از جمله مزیت های اجرای اسکلت بتنی به حساب می آیند.
اجرای اسکلت بتنی یک کار کاملا تخصصی است که باید توسط متخصصین این حوزه انجام شود. شاید برایتان سوال باشد که حالا از کجا و چگونه باید متخصصین اجرای اسکلت بتنی را پیدا کنید؟ در ادامه با ما همراه باشید تا کمی بیشتر در این باره بدانید.
اجرای ساختمان با اسکلت بتنی
اجرای ساختمان بتنی در دههای گذشته به دلیل هزینه ساخت مقطعی آن، بسیار پرطرفدار بوده است. در این قسمت از کارگشا به بررسی مراحل اجرای ساختمان بتنی (از فونداسیون تا اجرای پلهها)، انواع سازههای بتنی، مزایا و معایب سازه بتنی نسبت به سازه فولادی، هزینه اجرای آن و شرکتهای ارائه دهنده این خدمات ساختمانی پرداخته شده است.
مراحل اجرای ساختمان اسکلت بتنی از ابتدا تا انتها
- عملیات خاکی شامل خاکبرداری، گودبرداری و پایدارسازی گود
- اجرای فونداسیون شامل اجرای بتن مگر، پیاده کردن نقشه، آرماتوربندی فونداسیون، قالببندی فونداسیون و بتنریزی فونداسیون
- اجرای اسکلت شامل آرماتوربندی ستون، قالببندی ستون، بتنریزی ستون، اجرای قالب کف تیر، آرماتوربندی تیر، قالببندی تیرها و بتنریزی تیرها
- اجرای سقف
- اجرای پله شامل آرماتوربندی پله، قالببندی پله، بتنریزی پله
عملیات خاکی
به مجموعه عملیاتی که بر روی خاک پیش از ساخت پی صورت میگیرد، عملیات خاکی گفته میشود که شامل خاکبرداری، گودبرداری و پایدارسازی گود است.
خاکبرداری
به مسطح سازی و کوبیدن خاک و برداشت عمق کمی از خاک محل ساخت، خاکبرداری گفته میشود گه معمولاً با استفاده از دست یا ماشین آلات سبک انجام میشود.
گودبرداری و پایدارسازی گود
اگر عملیات خاکبرداری برای رسیدن به خاک بکر عمیق باشد به آن گودبرداری میگویند. معمولاً گودبرداری تا رسیدن به خاک بکر و برای تأمین پی عمیق و احداث پارکینگ به تعداد واحدها انجام میشود.
پس از خاکبرداری با توجه به همجواریها به پایدارسازی گود نیاز است که روشهای مختلفی دارد. از مهمترین آنها میتوان به مهاربندی یا میخکوبی یا نیلینگ (Soil Nailing)، روش دوخت به پشت یا تای بک یا انکراژ (Tie back Or Anchor)، روش دیواره دیافراگمی (diaphragm pile wall)، روش سپرکوبی (Sheet Pile)، روش خرپایی، روش مهار متقابل و روش اجرای شمع (pile) اشاره کرد.
اجرای فونداسیون
همانطور که گفته شد اجرای فونداسیون در ساختمان بتنی یا فولادی از اجرای بتن مگر، پیاده کردن نقشه، آرماتوربندی، قالب بندی و بتن ریزی پی یا فونداسیون تشکیل میشود.
اجرای بتن مگر
بتن مگر بتنی است که مستقیما با خاک در ارتباط است و معمولا تا 10 سانتیمتر ضخامت دارد. هدف از اجرای بتن مگر ایجاد یک سطح صاف و هموار و عدم خوردگی و پوسیدگی بتن پی توسط اکسیدهای فلزات در خاک است.
پیاده کردن نقشه
پس از اجرای بتن مگر، نوبت به پیاده کردن نقشه فونداسیون روی زمین میرسد. این کار با استفاده از پودر گچ یا اسپری رنگ انجام میشود. در این مرحله محل قرار گیری قالبهای فونداسیون روی زمین به دقت با توجه به نقشه مشخص میشود.
اجرای قالب فونداسیون
معمولا برای فونداسیون از قالبهای آجری، بلوکی و یا سفالی که ثابت هستند استفاده میشود و دیده میشود که برای اجرای بتن ریزی فونداسیون از قالبهای موقتی چوبی یا فلزی هم استفاده شود.
اجرای آرماتوربندی فونداسیون
پس از قالب بندی با استفاده از قالبهای ثابت یا موقت، آرماتوربندی اجرا میشود. در آرماتوربندی پی علاوه بر آرماتورهای فونداسیون یا پی باید پایههایی برای اتصال آرماتورهای ستونها هم تعبیه شود که در نقشههای اجرای ذکر میشود و بر اساس آنها کار آرماتوربندی انجام میشود.
بتن ریزی فونداسیون
بعد از اجرای آرماتوربندی، نوبت به بتن ریزی میرسد. پس از بررسی عیار بتن و خالی کردن بخش اول بتن تراک که محتوای آب زیادی دارد، بتن ریزی روی فونداسیون و ویبره کردن بتن برای یکنواخت سازی و خارج کردن حبابهای هوا انجام میشود. البته در سازههای کوچک برای بتن ریزی فونداسیون، با استفاده از دستگاههای بتن ساز کارگاهی کوچک انجام میشود.
اجرای اسکلت بتنی
بهطورکلی به اجرای ستون و تیرهای ساختمان اجرای اسکلت یا چارچوب سازه گفته میشود که شامل قالب بندی ستون و تیرها، آرماتوربندی آنها و بتن ریزی است.
آرماتوربندی ستون
پس از اجرای فونداسیون و گیرش نهایی بتن آن، نوبت به ساخت ستونها میرسد و با آرماتوربندی آنها آغاز میشود. آرماتورهای ستونها در پایهها یا ریشههای ستون سوار شده و تا ارتفاع آمده در نقشههای اجرایی ادامه پیدا میکنند. شماره آرماتورها فاصله آنها از هم همگی در نقشههای اجرایی آمده است.
قالببندی ستون
پس از آرماتوربندی، قالبهای فلزی یا چوبی دور آرماتور ستونها بسته شده و شاقول بودن آنها بررسی میشود. دربرگیری آرماتور توسط بتن در حاشیههای ستون باید با توجه به نقشههای اجرایی اندازه گیری شود و سپس با اطمینان از مطابقت آنها با نقشهها قالبها محکم میشوند.
بتنریزی ستون
با اتمام قالب گذاری، فرآیند بتن ریزی تمامی ستونها انجام میشود. در هر ستون با اجرای بتن عملیات ویبره کردن هم اجرا میشود تا بتن در ستون به صورت یکنواخت پخش شده و حبابهای هوای آن خارج شوند.
اجرای قالب کف تیر
با گیرش نهایی بتن ستونهای سازه نوبت به اجرای تیرها میرسد. برای اجرای تیرها لازم است ابتدا قالب کف تیرها اجرا شود. برای این کار، شمع گذاری یک روش مرسوم است که برای اجرای قالب کف تیرها انجام میشود تا عملیات اجرای تیر شامل آرماتوربندی، قالب بندی و بتن ریزی و رفت و آمد کارگران برای انجام این مهیا شود.
آرماتوربندی تیر
آرماتوربندی تیرها در پایهها یا ستونهایی در ستونها محکم شده که باعث یکپارچگی اسکلت شده و عملیات آرماتوربندی تیرها را سریعتر میکند. این عملیات هم مانند سایر عملیات نام برده با توجه به نقشههای اجرایی، انجام میشود.
قالببندی تیرها
پس از اتمام آرماتور بندی تیرها، باید قالبهای دو طرف ستون اجرای شده و محکم شوند. تا در ادامه بتن ریزی درون آنها انجام شود.
بتنریزی تیرها
بتن ریزی تیرها هم مانند بتن ریزی ستونها همگی با هم در یک مرحله انجام میشود. ابتدا عیار بتن توسط مهندس ناظر بررسی شده و ابتدای بتن ماشین تراک که محتوای آب زیادی دارد تخلیهشده و بتن ریزی تیرها انجام میشود و عملیات ویبره کردن آن همراه با بتن ریزی انجام شده تا سطحی یکنواخت به وجود آید و حباب هوا هم در بتن نباشد. با استفاده از شمشه یا ماله سطح روی تیرها هم صاف و تراز میشود.
اجرای سقف
پس از اجرای کامل ستون و تیرها، اجرای اسکلت به پایان رسیده است و در ادامه راه برای تکمیل مرحله سازه، نیاز است تا سقف اجرای شود. برای اجرای سقف ساختمانهای اسکلت بتنی گزینههای زیادی پیش رو قرار دارد که انواع دال بتنی مانند سقف کوبیاکس، وافل، یوبوت، تیرچه بلوک، تیرچه کرومیت، سقف کامپوزیت، سقف پیش تنیده و عرشه فولادی از آنها هستند.
اجرای پله
پس از اجرا سقف برای ادامه عملیات ساخت و ساز نیاز است که راه پلهها برای رفت و آمد کارگران و حمل مصالح اجرا شود. اجرای راه پله هم تفاوت چندانی با اجرای تیر یا ستون ندارد.
آرماتوربندی پله
با توجه به نقشههای اجرایی برای اجرای پلهها لازم است ابتدا، قالب کف سپس آرماتوربندی اجرا شود، معمولاً از قالبهای چوبی یا فلزی برای قالب کف استفاده میشود و در ادامه از آرماتورهای شبکه دو طرفه برای آرماتوربندی پلهها استفاده میشود.
قالببندی پله
پس از اتمام آرماتوربندی، قالبهای کناری به قالب کف که در مرحله قبل اجرا شده بود محکم میشود و یک لبه برای بتن ریزی فراهم میشود.
بتنریزی پله
با آماده شدن قالبها و آرماتورها، بتن ریزی مانند مراحل قبل اجرا میشود که همراه با ویبره کردن و مسطح کردن سطح بتن و گذاشتن یک نیم پله با آجر برای رفتوآمد کارگران است. پس از گیرش نهایی بتن پلهها مرحله سازه ساختمان به پایان رسیده و مرحله سفت کاری آغاز میشود.
هزینه اجرای ساختمان بتنی
برای اطلاع از هزینه اجرای ساختمان بتنی و هر مصالح ساختمانی دیگر به بخش «قیمت مصالح و تجهیزات» و همینطور برای اطلاع از قیمت مصالح مورد نیاز برای اجرای ساختمان بتنی و هر اجرای ساختمانی دیگری هم به بخش «مبلغ حقوق و دستمزد» در کارگشا مراجعه کنید.
در چه صورت به متخصصین اجرای اسکلت بتنی نیاز دارید؟
برای اجرای هر نوع سازهای مثل ساختمانهای یک طبقه یا برج، پل، سوله و انواع سازههای صنعتی و تجاری که قرار است به صورت اسکلت بتنی اجرا شود نیاز به متخصصین اجرای اسکلت بتنی خواهید داشت.
سوالاتی که باید از متخصصین اجرای اسکلت بتنی بپرسید.
اگر در حال بستن قرارداد اجرای اسکلت بتنی هستید، بهتر است که ابتدا درباره برخی موارد با متخصصین مورد نظر صحبت کنید.
- مثلا اینکه مراحل اجرای اسکلت بتنی به چه صورت است؟
- چند روز طول می کشد تا عملیات اجرای اسکلت بتنی به پایان برسد؟
- چه تعداد نیروی کار مورد نیاز می باشد؟
- هزینه اجرای اسکلت بتنی چگونه برآورد می شود و نحوه پرداخت چگونه باید باشد؟
- شرایط تضمین اجرای به موقع و حسن انجام کار به چه صورت است؟
خدماتی که متخصصین اجرای اسکلت بتنی ارائه می دهد شامل چیست؟
برخی از خدماتی که توسط متخصصین اجرای اسکلت بتنی ارائه می شود شامل موارد زیر است:
- ساخت و نصب انواع اسکلت بتنی
- اجرای ستونهای بتنی
- اجرای تیر و سقف ساختمان بتنی
- اجرای سقف تیرچه بلوک
- اجرای انواع دیوار برشی بتنی
- کنترل کیفیت و نظارت بر مراحل اجرای اسکلت بتنی
کلیه این خدمات توسط متخصصین و مجریان در کارگشا نیز ارائه می شود.
جستجو و یافتن آنلاین مجریان اسکلت بتنی از طریق کارگشا چه مزیتهایی دارد؟
در صورت یافتن مجری اسکلت بتنی از طریق کارگشا از مزایای زیر بهرهمند میشوید:
- استفاده از خدمات آنلاین
- صرفه جویی در زمان
- یافتن یک مجری اسکلت بتنی ماهر در نزدیکی شما
- امکان دیدن نمونه کارهای اجرا شده قبلی در کمترین زمان
- امکان دیدن نظرات کارفرماهای قبلی نسبت به متخصص مورد نظر
- تعیین روز و ساعت مراجعه متخصص به پروژه توسط شما
- امکان استفاده از خدمات پشتیبانی کارگشا
- استعلام قیمت رایگان اجرای اسکلت بتنی
ما سامانه آنلاین خدمات ساختمانی کارگشا هستیم و با فراخوان متخصصین واجد شرایط و اخذ ضمانت از آنها، امکان رفع نیازهای یکایک هموطنان عزیزمان را در حوزه ساخت، بازسازی، تعمیر ونگهداری ساختمان ها مهیا کردهایم. ما در معرفی، تعیین قیمت، اجرا فنی و نظارت بر حسن عملکرد متخصصین به نحوی اقدام کردهایم که صرفه و صلاح شما کاملا رعایت شده و به روشی مطمئن و شفاف، درخواست شما اجرا خواهد شد.